Download lagu Vita Alvia - Welas Hang Ilang Mp3

Vita Alvia - Welas Hang Ilang

Listen: 449,649

Duration: 379

MP3 size: 5.92 MB

Lirik lagu Vita Alvia - Welas Hang Ilang

Bengen riko ngomong welas
Bengen riko ngomong sayang
Tapi saiki riko nong endi
Malah gawe sun loro ati

LainnyaBengen riko ngomong welas
Bengen riko ngomong sayang
Tapi saiki riko nong endi
Malah gawe sun loro ati
Isun wes kadung temenan
Tapi riko yo wes ilang
Parandane riko sing keroso
Welas iki yo mung kanggo riko
Ojo kiro isun wes nerimo
Masio riko wes nyanding wong liyo
Hooo...Welas sun hang suci sing biso diganti
Tapi riko mbagi welas iki
Bengen riko janji urip dadi siji
Saikine riko nyulayani
Yo wes isun lilakeno
Makne sun golet wong liyo
Yo wes isun lilakeno
Makne sun golet wong liyo
Isun wes kadung temenan
Tapi riko yo wes ilang
Parandane riko sing keroso
Welas iki yo mung kanggo riko
Ojo kiro isun wes nerimo
Masio riko wes nyanding wong liyo
Hooo...Welas sun hang suci sing biso diganti
Tapi riko mbagi welas iki
Bengen riko janji urip dadi siji
Saikine riko nyulayani
Yo wes isun lilakeno
Makne sun golet wong liyo
Yo wes isun lilakeno
Makne sun golet wong liyo

Download Lagu Gratis Vita Alvia - Welas Hang Ilang di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Vita Alvia - Welas Hang Ilang Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia , Download Lagu Welas Hang Ilang, Download Lagu Welas Hang Ilang Vita Alvia

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

Download lagu Vita Alvia - Welas Hang Ilang Mp3 Gratis, download mp3 Vita Alvia - Welas Hang Ilang, download musik Vita Alvia - Welas Hang Ilang, download Vita Alvia - Welas Hang Ilang mp3, Vita Alvia - Welas Hang Ilang mp3

LaguF1