Download lagu Vita Alvia - Sawangen Mp3

Vita Alvia - Sawangen

Duration: 367

MP3 size: 5.73 MB

Lirik:

Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe

LainnyaOpo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbangSing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnaku mung karo kowe
Ora ono liyane
Neng atiku mung ono koweHooo.hooo…hoooreff
Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langiteKoyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowereff
Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbangSing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnaku mung karo kowe
Ora ono liyane
Neng atiku mung ono koweHooo.hooo…hoooreff
Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langiteKoyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo koweSawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langiteKoyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo koweKoyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe

Download Lagu Gratis Vita Alvia - Sawangen di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Vita Alvia - Sawangen Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia , Download Lagu Sawangen, Download Lagu Sawangen Vita Alvia

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home