Download lagu VIA VALLEN - PIKER KERI Mp3

VIA VALLEN - PIKER KERI

Listen: 51,694,587

Duration: 248

MP3 size: 3.88 MB

Lirik lagu VIA VALLEN - PIKER KERI

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri

Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan...


Iki ati du parkiran
maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan
tarik ulur sembarangan
Nanging tresno iki udu es teh plastikan
Sing mbok cantelke lalu engkau tingalkan

Janjimu koyo mendung,ditunggu ora udan
Tresnaku kesandung,aku jebul kapusan
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
Nek bejo yo mantenan
nek ora tep syukuran

Piker keri...
piker keri...
ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri,ooo..hoo...

Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan...


Nek iki pancen dalane
tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare
kowe kui seng jengkelke
Abot dirasakne rakuat dibecakne
Rasah dipiker mbok miker seng liyane

Tresnoku seng gede mbok prek'ne
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
Mending nyicil motor podo podo mumete
Nanging ono hasile ketimbang miker kowe

Piker keri...
piker keri...
ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri,ooo..hoo...

Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri,ooo..hoo...

Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Download Lagu Gratis VIA VALLEN - PIKER KERI di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu VIA VALLEN - PIKER KERI Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu VIA VALLEN , Download Lagu PIKER KERI, Download Lagu PIKER KERI VIA VALLEN

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1