Download lagu VIA VALLEN - KEPALING - OM SERA Mp3

VIA VALLEN - KEPALING - OM SERA

Listen: 10,546,335

Duration: 364

MP3 size: 5.69 MB

Lirik lagu VIA VALLEN - KEPALING - OM SERA

kadung riko ngerti tuluse welas
hang ono ring dasar ati iki
sing kiro riko tego ngelarani
natoni hang koyo gedigi

nyejo riko pujar taline welas
hang seru singset isun bundeli
semembur riko buang sio sio
mung mergo ngerih welas hang liyo

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalan buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalam buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur
kepaling welas isun, kepaling atinisun

kadung riko ngerti tuluse welas
hang ono ring dasar ati iki
sing kiro riko tego ngelarani
natoni hang koyo gedigi

nyejo riko pujar taline welas
hang seru singset isun bundeli
semembur riko buang sio sio
mung mergo ngerih welas hang liyo

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalan buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalam buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur
kepaling welas isun, kepaling atinisun

Download Lagu Gratis VIA VALLEN - KEPALING - OM SERA di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu VIA VALLEN - KEPALING - OM SERA Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu VIA VALLEN , Download Lagu KEPALING - OM SERA, Download Lagu KEPALING - OM SERA VIA VALLEN

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

LaguF1