Download lagu VIA VALLEN - KALAH CEPET - OM SERA Mp3

VIA VALLEN - KALAH CEPET - OM SERA

Listen: 2,539,975

Duration: 284

MP3 size: 4.44 MB

Lirik lagu VIA VALLEN - KALAH CEPET - OM SERA

Sepet Ning Pinggir Embong
Kalah Cepet Disaut Uwong
Telat Ngomong Tresno
Cintamu Digondol Wong Lio

Nelongso Rasane
Sing Tak Tresno Ono Sing Nduwe
Nyapo Tresno Tak Pendhem
Yen Wis Getun Sambat Kalih Sinten

Ngopo Sing Nyonggo Tresno
Mung Disimpen Ning Njero Dodo
Ungkap Tresno Rasane Bimbang
Amung Bantal Tak Sayang Sayang

Suwi Yen Tresno Kowe
Jebul Wis Ono Sing Nduwe
Ora Ngiro Lan Terbayang
Kalah Cepet Tresnomu Ilang

Tresno Tak Terbalas Rasane Loro
Mergo Sing Tak Tresno Milih Wong Lio
Tiwas Kowe Tak Gowo Mimpi
Mergo Kependem Ing Ati
Nganti Bantal Tak Sayang Sayang
Jebul Tresnomu Digondol Ilang

Sepet Ning Pinggir Embong
Kalah Cepet Disaut Uwong
Telat Ngomong Tresno
Cintamu Digondol Wong Lio

Nelongso Rasane
Sing Tak Tresno Ono Sing Nduwe
Nyapo Tresno Tak Pendhem
Yen Wis Getun Sambat Kalih Sinten

Ngopo Sing Nyonggo Tresno
Mung Disimpen Ning Njero Dodo
Ngungkap Tresno Rasane Bimbang
Amung Bantal Tak Sayang Sayang

Suwi Yen Tresno Kowe
Jebul Wis Ono Sing Nduwe
Ora Ngiro Lan Terbayang
Kalah Cepet Tresnomu Ilang

Tresno Tak Terbalas Rasane Loro
Mergo Sing Tak Tresno Milih Wong Lio
Tiwas Kowe Tak Gowo Mimpi
Mergo Kependem Ing Ati
Nganti Bantal Tak Sayang Sayang
Jebul Tresnomu Digondol Ilang

Sepet Ning Pinggir Embong
Kalah Cepet Disaut Uwong
Telat Ngomong Tresno
Cintamu Digondol Wong Lio

Nelongso Rasane
Sing Tak Tresno Ono Sing Nduwe
Nyapo Tresno Tak Pendhem
Yen Wis Getun Sambat Kalih Sinten

Sepet Ning Pinggir Embong
Kalah Cepet Disaut Uwong
Telat Ngomong Tresno
Cintamu Digondol Wong Lio

Nelongso Rasane
Sing Tak Tresno Ono Sing Nduwe
Nyapo Tresno Tak Pendhem
Yen Wis Getun Sambat Kalih Sinten

Download Lagu Gratis VIA VALLEN - KALAH CEPET - OM SERA di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu VIA VALLEN - KALAH CEPET - OM SERA Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu VIA VALLEN , Download Lagu KALAH CEPET - OM SERA, Download Lagu KALAH CEPET - OM SERA VIA VALLEN

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

LaguF1