Download lagu Via Vallen - Aku Ra Mundur Mp3

Via Vallen - Aku Ra Mundur

Listen: 10,631,252

Duration: 278

MP3 size: 4.34 MB

Lirik lagu Via Vallen - Aku Ra Mundur

Mas aku pingin cerito
Tentang kita berdua
Wong tuoku ora setuju
Yen kowe lan aku bersatu
Kondomu marang aku
Kowe bakal berjuang
Pengengatku marang sliramu
Ojo sampek salah dalan

Aku ra mundur dek
Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji
Nong nduwur mejo
Yen Gusti ngrestui
Wong tuo biso opo
Genggemen tanganku
Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare

Kondomu marang aku
Kowe bakal berjuang
Pengengatku marang sliramu
Ojo sampek salah dalan
Aku ra mundur dek
Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji
Nong nduwur mejo
Yen Gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Aku ra mundur dek
Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji
Nong nduwur mejo
Yen Gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Genggemen tanganku
Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare
Genggemen tanganku
Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare

Download Lagu Gratis Via Vallen - Aku Ra Mundur di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Via Vallen - Aku Ra Mundur Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen , Download Lagu Aku Ra Mundur, Download Lagu Aku Ra Mundur Via Vallen

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1