Download lagu Trio Macan - Edan Turun Mp3

Trio Macan - Edan Turun

Listen: 6,101,535

Duration: 230

MP3 size: 3.59 MB

Lirik lagu Trio Macan - Edan Turun

Ngelayung biso isun
Dung sing biso nduweni
Biso sun linglung
Koyo wong edan turun

LainnyaLangit hang dadi saksi
Bumi milu nyakseni
Suci lan putihe
Tulus lan ikhlase
Welas sun nyang rikoParan tah paran maning
Hang nggawe atin riko
Magih mangu-mangu
Sing gelem telikas
Nompo welas isunNgelayung biso isun
Dung sing biso nduweni
Biso sun linglung
Koyo wong edan turun
Serange atinisun
Serange welas isun
Nemen nyang riko
Nyang riko, nyang rikoLangit hang dadi saksi
Bumi milu nyakseni
Suci lan putihe
Tulus lan ikhlase
Welas sun nyang rikoParan tah paran maning
Hang nggawe atin riko
Magih mangu-mangu
Singgelem telikas
Nompo welas isunNgelayung biso isun
Dung sing biso nduweni
Biso sun linglung
Koyo wong edan turun
Serange atinisun
Serange welas isun
Nemen nyang riko
Nyang riko, nyang rikoNgelayung biso isun
Dung sing biso nduweni
Biso sun linglung
Koyo wong edan turun
Serange atinisun
Serange welas isun
Nemen nyang riko
Nyang riko, nyang riko

Download Lagu Gratis Trio Macan - Edan Turun di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Trio Macan - Edan Turun Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Trio Macan , Download Lagu Edan Turun, Download Lagu Edan Turun Trio Macan

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

LaguF1