Download lagu TITIPANE GUSTI - Denny Caknan Mp3

TITIPANE GUSTI - Denny Caknan

Listen: 25,504,222

Duration: 340

MP3 size: 5.31 MB

Lirik lagu TITIPANE GUSTI - Denny Caknan

Tenanono perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi tak tresnani
Mbok tulung ojo ngecewakne atiku
Sing kadung pengen mbahagiakne uripmu
Ikhlasno atimu, pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekane matiku
Ojo sok mikir aku bakal nglarani
Mergo kuyakin we titipane Gusti
Sing tak kangeni
Mestine atimu ora mbaleni pengalamanku loro
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane
Tekane atimu kanggo nguripi
Perasaan sing tau ilang
Jangan berpikir kamu pelampiasan
Yang akan kubuang
Ikhlasno atimu, pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekane matiku
Ojo sok mikir aku bakal nglarani
Mergo kuyakin we titipane Gusti
Sing tak kangeni
Mestine atimu ora mbaleni pengalamanku loro
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane
Tekane atimu kanggo nguripi
Perasaan sing tau ilang
Jangan berpikir kamu pelampiasan
Yang akan kubuang
Jangan berpikir kamu pelampiasan
Yang akan pernah terbuang
Ikhlasno atimu, pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekane matiku
Ojo sok mikir aku bakal nglarani
Mergo kuyakin we titipane Gusti
Sing tak kangeni

Download Lagu Gratis TITIPANE GUSTI - Denny Caknan di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu TITIPANE GUSTI - Denny Caknan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu TITIPANE GUSTI , Download Lagu Denny Caknan, Download Lagu Denny Caknan TITIPANE GUSTI

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1