Download lagu DJ Tepung Kanji ft Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu Mp3

DJ Tepung Kanji ft Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu

Listen: 21,715,617

Duration: 380

MP3 size: 5.94 MB

Lirik lagu DJ Tepung Kanji ft Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu

mas, aku pengen cerito
tentang kita berdua
wong tuwoku ora setuju
yen kowe lan aku bersatu

kondomu marang aku
kowe bakal berjuang
pangingatku marang sliramu
ojo sampek salah dalan

aku ra mundur, dek, teko atimu
masio sakdanya ra ngrestuiku
koyo tepung kanji nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui, wong tuwo biso opo

genggemen tanganku kalau kamu ragu
optimis wae, Gusti mboten sare

kondomu marang aku
kowe bakal berjuang
pangingatku marang sliramu
ojo sampek salah dalan

aku ra mundur, dek, teko atimu
masio sakdanya ra ngrestuiku
koyo tepung kanji nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui, wong tuwo biso opo

aku ra mundur, dek, teko atimu
masio sakdanya ra ngrestuiku
koyo tepung kanji nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui, wong tuwo biso opo

genggemen tanganku kalau kamu ragu
optimis wae, Gusti mboten sare
genggemen tanganku kalau kamu ragu
optimis wae, Gusti mboten sare

Download Lagu Gratis DJ Tepung Kanji ft Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu DJ Tepung Kanji ft Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu DJ Tepung Kanji ft Safira Inema , Download Lagu Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu, Download Lagu Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu DJ Tepung Kanji ft Safira Inema

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1