Download lagu TAK IKHLASNO - HAPPY ASMARA Mp3

TAK IKHLASNO - HAPPY ASMARA

Listen: 43,768,061

Duration: 311

MP3 size: 4.86 MB

Lirik lagu TAK IKHLASNO - HAPPY ASMARA

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane
Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh
Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane
Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane
Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase
Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Download Lagu Gratis TAK IKHLASNO - HAPPY ASMARA di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu TAK IKHLASNO - HAPPY ASMARA Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu TAK IKHLASNO , Download Lagu HAPPY ASMARA, Download Lagu HAPPY ASMARA TAK IKHLASNO

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download Lagu Terbaru