Download lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku - Koplo Jaranan Mp3

Syahiba Saufa - Nutupi Laraku - Koplo Jaranan

Listen: 12,211,481

Duration: 462

MP3 size: 7.22 MB

Lirik lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku - Koplo Jaranan

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku…

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Nutupi Laraku - Koplo Jaranan di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku - Koplo Jaranan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa , Download Lagu Nutupi Laraku - Koplo Jaranan, Download Lagu Nutupi Laraku - Koplo Jaranan Syahiba Saufa

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1