Download lagu Sugeng dalu - DENNY CAKNAN Mp3

Sugeng dalu - DENNY CAKNAN

Listen: 111,128,637

Duration: 360

MP3 size: 5.63 MB

Lirik lagu Sugeng dalu - DENNY CAKNAN

Sugeng dalu
ati seng biyen tau ngelarani
wes suwe we ra rene
we lungo mung masalah sepele
we golek liane

tambah loro
yakin we teko nambahi sengsoro
ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
karo gedhe duwure balungan mu

aku wes ora gagas kata luka
wes cukup wingi rapengen mbaleni
mario leh mu dolanan ati
wes wayahe we kapok mblenjani

reff :
udan tangise ati
saiki wes rodo terang
masio isih kadang klelingan
kowe seng tak sayang sayang

saiki mung crito loro
mpun kadung mbekas ning dodo
perihe ati seng mbok paringi
wes cukup ra bakal tak baleni

Download Lagu Gratis Sugeng dalu - DENNY CAKNAN di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Sugeng dalu - DENNY CAKNAN Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Sugeng dalu , Download Lagu DENNY CAKNAN, Download Lagu DENNY CAKNAN Sugeng dalu

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1