Download lagu Subro - Bondolan Mp3

Subro - Bondolan

Listen: 540,259

Duration: 359

MP3 size: 5.61 MB

Lirik lagu Subro - Bondolan

Ya bondolan
Bondolan istilah kini
Bondolan istilah jawe
Bondolan bondolan istilah kini
Bondolan istilah jawa

Apa artinya bondolan
Orang jawa mengatakan
Dalam artinya bondolan
Orang serang mengatakan
Bocah wadon doyan lanang
Bocah wadon doyan lanang
Bocah lanang doyan wadon
Pada doyane

Ya bondolan
Bondolan istilah kini
Bondolan istilah jawa
Bondolan bondolan istilah kini
Bondolan istilah jawa

Apa artinya bondolan
Orang jawa mengatakan
Dalam artinya bondolan
Orang jawa mengatakan
Bocah wadon doyan lanang
Bocah lanang doyan wadon pada doyane

Bila perempuan suka keluyuran
Itu namanya cewek bondolan
Bila perempuan tukang kelayaban
Itu namanya cewek bondolan

Wong wadon doyan lelungan
Arane wong wadon bondolan
Wong badon doyan ngelayab
Araene wong wadon bondolan

Bondolan istilah kini
Bondolan istilah jawa

Apa artinya bondolan
Orang jawa mengatakan
Dalam artinya bondolan
Orang jawa mengatakan
Bocah wadon doyan lanang
Bocah wadon doyan lanang
Bocah lanang doyan wadon pada doyane
Dikawinaken

Wong lanang sing turu bae
Arane wong lanang sugih
Lanang sugih lanang sugih
Tapi, sugih utang
Wong wadon doyan ngenanggap
Arane arep utang beras
Utang beras, utang beras
Beras utang
Masih dilanjut

Ya bondolan
Bondolan istilah kini
Bondolan istilah jawa
Bondolan bondolan istilah kini
Bondolan istilah jawa

Apa artinya bondolan
Orang jawa mengatakan
Bocah wadon doyan

Wong wadon ore gelem diwayuh
Arane wong wadon bengong
Wadon bengong, wadon bengong
Bengong wadon

Mang becak rodane ana telu
Sing nunggang ayu-ayu
Sing ngegoes dengkule metu

Download Lagu Gratis Subro - Bondolan di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Subro - Bondolan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Subro , Download Lagu Bondolan, Download Lagu Bondolan Subro

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

LaguF1