Download lagu Stasiun Balapan - Didi Kempot Mp3

Stasiun Balapan - Didi Kempot

Listen: 5,340,711

Duration: 238

MP3 size: 3.72 MB

Lirik lagu Stasiun Balapan - Didi Kempot

Ning stasiun balapan
Kuto solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku
Naliko ngeterke lungamu
Ning stasiun balapan
Rasane koyo wong kelangan
Kowe ninggal aku
Ra kroso netes eluh ning pipiku
Da... dada sayang
Da... slamat jalan
Janji lungo mung sedelo
Jare sewulan ra ono
Pamitmu naliko semono
Ning stasiun balapan solo
Janji lungo mung sedelo
Malah Tanpo Kirim Warto
Lali opo pancen nglali
Yen eling mbok enggal bali
Ning stasiun balapan
Kuto solo sing dadi kenangan
Janji lungo mung sedelo
Jare sewulan ra ono
Pamitmu naliko semono
Ning stasiun balapan solo
Janji lungo mung sedelo
Malah Tanpo Kirim Warto
Lali opo pancen nglali
Yen eling mbok enggal bali
Ning stasiun balapan
Kuto solo sing dadi kenangan

Download Lagu Gratis Stasiun Balapan - Didi Kempot di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Stasiun Balapan - Didi Kempot Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Stasiun Balapan , Download Lagu Didi Kempot, Download Lagu Didi Kempot Stasiun Balapan

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

LaguF1