Download lagu SAMPEK TUWEK - Denny Caknan Mp3

SAMPEK TUWEK - Denny Caknan

Listen: 65,529,812

Duration: 321

MP3 size: 5.02 MB

Lirik lagu SAMPEK TUWEK - Denny Caknan

Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku
Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji
Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi
Hu-whoa-ah
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku, oh
Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku
Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji
Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi
Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi
Gawe uripku, oh, mesem saben bengi

Download Lagu Gratis SAMPEK TUWEK - Denny Caknan di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu SAMPEK TUWEK - Denny Caknan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu SAMPEK TUWEK , Download Lagu Denny Caknan, Download Lagu Denny Caknan SAMPEK TUWEK

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download Lagu Terbaru