Download lagu Safira Inema - Sing Tak Sayang Ilang Mp3

Safira Inema - Sing Tak Sayang Ilang

Listen: 21,922,141

Duration: 320

MP3 size: 5 MB

Lirik lagu Safira Inema - Sing Tak Sayang Ilang

Sing tak sayang ilang
Jaremu aku kurang sayang
Sing tak sayang ilang
Jaremu aku kurang berjuang
Mergo kahanan
Kowe ninggal sayang
Tak terimo
Masio atiku kelaran
Wis seprene suwene
Aku urip karo kowe
Mergo kahanan
Kowe ngajak pisahan
Opo kowe ra kelingan
Janji urip bebarengan
Nompo opo anane keadaan
Mergo kahanan
Kowe ninggal sayang
Tak terimo
Masio atiku kelaran
Sopo wonge
Atine sing ora lara?
Kowe medot tresno
Mergo wong liyo
Opo salahku?
Opo kurangku?
Tego temen kowe
Ninggal aku
Sing tak sayang ilang
Jaremu aku kurang sayang
Sing tak sayang ilang
Jaremu aku kurang berjuang
Mergo kahanan
Kowe ninggal sayang
Tak terimo
Masio atiku kelaran
Sopo wonge
Atine sing ora lara?
Kowe medot tresno
Mergo wong liyo
Opo salahku?
Opo kurangku?
Tego temen kowe
Ninggal aku
Sing tak sayang ilang
Jaremu aku kurang sayang
Sing tak sayang ilang
Jaremu aku kurang berjuang
Mergo kahanan
Kowe ninggal sayang
Tak terimo
Masio atiku kelaran

Download Lagu Gratis Safira Inema - Sing Tak Sayang Ilang di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Safira Inema - Sing Tak Sayang Ilang Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema , Download Lagu Sing Tak Sayang Ilang, Download Lagu Sing Tak Sayang Ilang Safira Inema

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1