Download lagu Safira Inema - Salam Tresno Mp3

Safira Inema - Salam Tresno

Listen: 10,721,443

Duration: 320

MP3 size: 5 MB

Lirik lagu Safira Inema - Salam Tresno

Sumilir Angin Wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe
Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun
Sayang… Aku tulus Tresno slirahmu… Huuu

Reff :

Tresno Ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam Tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Download Lagu Gratis Safira Inema - Salam Tresno di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Safira Inema - Salam Tresno Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema , Download Lagu Salam Tresno, Download Lagu Salam Tresno Safira Inema

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1