Download lagu Safira Inema - JAJAL KOWE DADI AKU- Dj Kentrung Mp3

Safira Inema - JAJAL KOWE DADI AKU- Dj Kentrung

Listen: 24,710,391

Duration: 276

MP3 size: 4.31 MB

Lirik lagu Safira Inema - JAJAL KOWE DADI AKU- Dj Kentrung

Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat-kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku
Wes pancen tresnoku marakke bertahan
Nyanding kowe sing isih kumat-kumatan
Ket biyen s'lalu aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe sing nuduh aku salah
Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat-kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku
Aku ra pengen pisah, nanging aku meh ra betah
Sing tak jaluk kowe endang berubah
Ket biyen s'lalu aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe sing nuduh aku salah
Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat-kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku
Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat-kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Download Lagu Gratis Safira Inema - JAJAL KOWE DADI AKU- Dj Kentrung di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Safira Inema - JAJAL KOWE DADI AKU- Dj Kentrung Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema , Download Lagu JAJAL KOWE DADI AKU- Dj Kentrung, Download Lagu JAJAL KOWE DADI AKU- Dj Kentrung Safira Inema

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1