Download lagu Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange Mp3

Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange

Duration: 291

MP3 size: 4.55 MB

Lirik:

Loro rasane ati, nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati dilarani
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe gawe loro ati
Piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu neng atiku
Tatu neng atiku loro rasane
Nganti koyo diiris iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene
Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno lliyane
Loro rasane ati, nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati dilarani
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe gawe loro ati
Piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu neng atiku
Tatu neng atiku loro rasane
Nganti koyo diiris iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kore mutus tresno cukup sakmene
Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Download Lagu Gratis Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema , Download Lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange, Download Lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange Safira Inema

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download Lagu Terbaru