Download lagu PENGEN DISAYANG - DIAN ANIC 2018 Mp3

PENGEN DISAYANG - DIAN ANIC 2018

Listen: 9,260,822

Duration: 361

MP3 size: 5.64 MB

Lirik lagu PENGEN DISAYANG - DIAN ANIC 2018

Kang Kakang Ana Ning Endi
Sampe Kula Ngulati
Apa Bli Eling Ning Rabi

Kang Kulane Kesepian
Ning Umahe Dewekan
Ora Bisa Boncengan

#.. Kakang Apa Wis Bli Kangen
Apa Wis Bli demen
Kula Ning Kene Butuh
Butuh Kasih Sayang
Aja Aja Kakang Wis Due Selingkuhan
Ati Remuk Aja Gawe Tambah Penasaran

Kang Sedina Bli Ketemu
Rasa Kaya Seminggu
Wis Lawas Bli Mai Bubu

Kang Kula wis Ora Tahan
Pengen Kangen Kangenan
Turu Bari Guyonan...

~~~~~
----- Warkop RaiRackha -----
~~~~~

##.. Ning Endi Anane Si Kakang
Kula Ning Kene Kesepian...
Ibarat Bulan Langka Lintang
Urip Sun Peteng Pendelengan...

#. Reff..
Duh Kakang Sayang
Gage Balik Balik Yang
Kula Wis Ora Tahan
Pengene Disayang....

Aja Sampe Kang
Kula Nganggur Dewekan
Mengko Kula Bisa Dadi Karatan...

Download Lagu Gratis PENGEN DISAYANG - DIAN ANIC 2018 di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu PENGEN DISAYANG - DIAN ANIC 2018 Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu PENGEN DISAYANG , Download Lagu DIAN ANIC 2018, Download Lagu DIAN ANIC 2018 PENGEN DISAYANG

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1