Download lagu Pamer Bojo - Didi Kempot Mp3

Pamer Bojo - Didi Kempot

Listen: 43,350,620

Duration: 288

MP3 size: 4.5 MB

Lirik lagu Pamer Bojo - Didi Kempot

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Download Lagu Gratis Pamer Bojo - Didi Kempot di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Pamer Bojo - Didi Kempot Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Pamer Bojo , Download Lagu Didi Kempot, Download Lagu Didi Kempot Pamer Bojo

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1