Download lagu NELLA KHARISMA_KESENGGOL RONDO Mp3

NELLA KHARISMA_KESENGGOL RONDO

Listen: 1,912,249

Duration: 324

MP3 size: 5.06 MB

Lirik lagu NELLA KHARISMA_KESENGGOL RONDO

ra kurang bumbu ra kurang ragira kurang ayu ra kurang seksirumangsamu koyo widadarineng bojoku kok yo kurang gati
opo jalaran opo kawitanopo yo kowe duwe simpenankok sajake wes ora kerasanbalik omah gur gawe ampiran
lagek wae urip rodo mulyosaiki kowe mangkat neko-neko
kesenggol rondo bojoku laligur sedino teko ngendangirasa-rasane kudu ucul waeseh kelingan esemme sing kono kae
kesenggol rondo bojoku laligur sedino teko ngendangirasa-rasane kudu ucul waeseh kelingan esemme sing kono kae
opo jalaran opo kawitanopo yo kowe duwe simpenankok sajake wes ora kerasanbalik omah gur gawe ampiran
lagek wae urip rodo mulyosaiki kowe mangkat neko-neko
kesenggol rondo bojoku laligur sedino teko ngendangirasa-rasane kudu ucul waeseh kelingan esemme sing kono kae
kesenggol rondo bojoku laligur sedino teko ngendangirasa-rasane kudu ucul waeseh kelingan esemme sing kono kae
kesenggol rondo bojoku laligur sedino teko ngendangirasa-rasane kudu ucul waeseh kelingan esemme sing kono kae
kesenggol rondo bojoku laligur sedino teko ngendangirasa-rasane kudu ucul waeseh kelingan esemme sing kono kae

Download Lagu Gratis NELLA KHARISMA_KESENGGOL RONDO di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu NELLA KHARISMA_KESENGGOL RONDO Mp3 - Lagu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

LaguF1