Download lagu Nella kharisma - Wegah kelangan Mp3

Nella kharisma - Wegah kelangan

Listen: 58,757,775

Duration: 338

MP3 size: 5.28 MB

Lirik lagu Nella kharisma - Wegah kelangan

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso ning ati
Pengenku koe ngerti, sing tak pikir saiki
Tulung koe aja salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan, ra iso neruske katresnan
Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan, kudu pisahan
Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane
Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru
Tak akoni pancen gede roso tresnoku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki koe loro ati
Ora tak baleni anggonku lek ngelarani
Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan, kudu…

Download Lagu Gratis Nella kharisma - Wegah kelangan di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Nella kharisma - Wegah kelangan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella kharisma , Download Lagu Wegah kelangan, Download Lagu Wegah kelangan Nella kharisma

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download Lagu Terbaru