Download lagu Nella Kharisma - Tembang Tresno Mp3

Nella Kharisma - Tembang Tresno

Listen: 7,023,094

Duration: 293

MP3 size: 4.58 MB

Lirik lagu Nella Kharisma - Tembang Tresno

Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi
Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi
. . .
Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahke atiku
Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Wes cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku
. . .
Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi
. . .
Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Wes cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Tembang Tresno di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Nella Kharisma - Tembang Tresno Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Tembang Tresno, Download Lagu Tembang Tresno Nella Kharisma

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1