Download lagu Nella Kharisma " Suket Teki Mp3

Nella Kharisma " Suket Teki

Duration: 275

MP3 size: 4.3 MB

Lirik:

Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Download Lagu Gratis Nella Kharisma " Suket Teki di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Nella Kharisma " Suket Teki Mp3 - Lagu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home