Download lagu Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri Mp3

Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri

Listen: 37,943,886

Duration: 311

MP3 size: 4.86 MB

Lirik lagu Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
yen wes tresno rasane koyo mimpi
nadyan kahanan tetep dilakoni
mepet kowe wes adem rasa neng ati

yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
yes wes tresno abot entheng kudu di lakoni
ra usah menggok lan nyawang mburi
ati manteb bakal sido rabi

yen pancen jodoh ra nyawang bondho dunyo


podho tresnane nompo anane, lan nrimo
ra usah kesuwen ndang nyebar undangan
diramekne dangdutan podho lungguh jejer, ning mantenan

yen pancen tresno ra sah kakean haluan
ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
ra sah menggak menggok jodohmu mesthi tekan

yen wes tresno paite kopi rasane legi
yen wes tresno rasane koyo ngimpi
nadyan kahanan tetep dilakoni
mepet kowe wes adem rasa neng ati

yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
yes wes tresno abot entheng kudu di lakoni
ra usah menggok lan nyawang mburi
ati manteb bakal sido rabi

yen pancen jodoh ra nyawang bondho dunyo
podho tresnane nompo anane, lan nrimo
ra usah kesuwen ndang nyebar undangan
diramekne dangdutan podho lungguh jejer, ning mantenan

yen pancen tresno ra sah kakean haluan
ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
ra sah menggak menggok jodohmu mesthi tekan

yen wes tresno paite kopi rasane legi
yen wes tresno rasane koyo ngimpi
nadyan kahanan tetep dilakoni
mepet kowe wes adem rasa neng ati

yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
yes wes tresno abot entheng kudu di lakoni
ra usah menggok lan nyawang mburi
ati manteb bakal sido rabi

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Prei Kanan Kiri, Download Lagu Prei Kanan Kiri Nella Kharisma

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1