Download lagu Pamer Bojo - Nella Kharisma Versi Cendol Dawet Mp3

Pamer Bojo - Nella Kharisma Versi Cendol Dawet

Listen: 44,283,139

Duration: 296

MP3 size: 4.63 MB

Lirik lagu Pamer Bojo - Nella Kharisma Versi Cendol Dawet

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh cendol dawet


Cendol dawet, cendol dawet seger
Cendol cendol dawet dawet
Cendol cendol dawet dawet
Cendol dawet seger piro, lima ngatusan
Terus gak pake ketan
Ji ro lu pat nem pitu wolu...

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Download Lagu Gratis Pamer Bojo - Nella Kharisma Versi Cendol Dawet di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Pamer Bojo - Nella Kharisma Versi Cendol Dawet Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Pamer Bojo , Download Lagu Nella Kharisma Versi Cendol Dawet, Download Lagu Nella Kharisma Versi Cendol Dawet Pamer Bojo

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download Lagu Terbaru