Download lagu Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa Mp3

Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa

Duration: 249

MP3 size: 3.89 MB

Lirik:

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Sayang rungokno suarane atiku
Wis kebacut kedanan sliramu
Senajan akeh lanangan sing nyedaki
Nanging ati iki wis terkunci

Bola bali aku di iming imingi bondo
Dikiro gampang digodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Ojo mbok kiro kabeh wong wedok kuwi gampangan
Mbok gowo mrono mrene koyo kimcil murahan
Atine menungso ora biso dipeksakke
Dilakoni kanti pilihane dewe dewe
Kowe arep ngreyen motor ninja sakkarepmu
Uripmu njagagke warisan wong tuamu
Jangan samakan aku seperti yang lainnya
Senajan gur numpak vespa tetep dicinta

Bola bali aku di iming imingi bondo
Dikiro gampang digodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Ninja Opo Vespa, Download Lagu Ninja Opo Vespa Nella Kharisma

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home