Download lagu Nella Kharisma - Lungset Mp3

Nella Kharisma - Lungset

Listen: 15,236,345

Duration: 306

MP3 size: 4.78 MB

Lirik lagu Nella Kharisma - Lungset

Tak sembur esem iki
Masio tah udan njero ati
Raono wujude ulie nganteni

Lungset ati iki
Nggonmu ngajaki pisahan
Sejatine aku salah opo
Tresno atiku wes ra ono liyo
Sek to sliramu.Gih enek opo
Tautah aku ngeliyo
Ning sliramu malih roso
Tautah aku ngeloro
Nanging sliramu suloyo
Ngelih janji lan roso

Nggonmu ngajaki pisahan
Sejatine aku salah opo
Tresno atiku wes ra ono liyo
Sek to sliramu.Gih enek opo
Tautah aku ngeliyo
Ning sliramu malih roso
Tautah aku ngeloro
Nanging sliramu suloyo
Ngelih janji lan roso
Sepurane yen aku ngeloro atimu
Ngelih janji lan ati ngeliyo
Sepurane yen aku ninggalke sliramu
Sibg tak jaluk gur siji
Nggonmu tetep wangi masio aku ra ono

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Lungset di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Nella Kharisma - Lungset Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Lungset, Download Lagu Lungset Nella Kharisma

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

LaguF1