Download lagu Nella kharisma - Leda lede [oficial Mp3

Nella kharisma - Leda lede [oficial

Listen: 4,357,270

Duration: 258

MP3 size: 4.03 MB

Lirik lagu Nella kharisma - Leda lede [oficial

Biyen kowe ngomong wes ra sudi
Saiki kowe nuntut aku bali
Opo kowe pantes tak lagati?
Aku isih wedi mbok larani
Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono
Atiku wes kanggo uwong liyo
Leda lede lungo teko sak penake
Sepurane atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siake, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone
Ora tak getuni, ora tak tangisi
Lungamu neng endi aku ora nggoleki
Wes kadung kelaran atiku ra karuan
Wes bubrah kahanan rosoku wes lah
Wes lah lalekke wae aku ora nggandholi
Atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni
Salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani
Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali
Leda lede lungo teko sak penake
Sepurane atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siake, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone
Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono
Atiku wes kanggo uwong liyo
Leda lede lungo teko sak penake
Sepurane atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siake, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone
Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono
Atiku wes kanggo uwong liyo
Leda lede lungo teko sak penake
Sepurane atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siake, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone
Leda lede lungo teko sak penake
Sepurane atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siake, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone

Download Lagu Gratis Nella kharisma - Leda lede [oficial di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Nella kharisma - Leda lede [oficial Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella kharisma , Download Lagu Leda lede [oficial, Download Lagu Leda lede [oficial Nella kharisma

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

LaguF1