Download lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto Mp3

Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto

Listen: 38,446,992

Duration: 329

MP3 size: 5.14 MB

Lirik lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto

"Mas, tungakne aku yo, mugo-mugo kabeh lancar"
"Sing semangat, jaga mood, berdo'a, Gusti berkahi"
'Cantik, ya? Oh, pinter ya?'
"Berdoa ya, dah"
Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki
Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati
Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku?
Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu
Tresnaku
Hoo-oo-oo
Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati
Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku?
Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
Sampai kapan 'kan kau…

Download Lagu Gratis Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa , Download Lagu Banyu Moto, Download Lagu Banyu Moto Nella Kharisma feat. Dory Harsa

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download Lagu Terbaru