Download lagu Nella Kharisma - Edan Turun Mp3

Nella Kharisma - Edan Turun

Listen: 27,656,514

Duration: 348

MP3 size: 5.44 MB

Lirik lagu Nella Kharisma - Edan Turun

Langit hang dadi saksi
bumi milu nyakseni
Suci lan putihe
tulus lan ikhlase welas sun nyang riko..

Paran tah paran maning
hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu
sing gelem telikas
nompo welas isun..

Ngelayung biso isun
dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung
koyo wong edan turun..

Serange atinisun
serange welas isun
Nemen nyang riko
nyang riko nyang riko..

Langit hang dadi saksi
bumi milu nyakseni
Suci lan putihe
tulus lan ikhlase welas sun nyang riko..

Paran tah paran maning
hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu
sing gelem telikas nompo welas isun..

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun..
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko..

Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko..
Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun..

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun..
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko..

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun..
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko…

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Edan Turun di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Nella Kharisma - Edan Turun Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Edan Turun, Download Lagu Edan Turun Nella Kharisma

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1