Download lagu NELLA KHARISMA - DI TINGGAL RABI Mp3

NELLA KHARISMA - DI TINGGAL RABI

Listen: 148,453,944

Duration: 383

MP3 size: 5.98 MB

Lirik lagu NELLA KHARISMA - DI TINGGAL RABI

Atiku rasane loro
nyawang kowe rabi karo wong liyo
nangis getih eluhku
remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku kudu kuat batinku
senajan nyikso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
Atiku rasane loro
nyawang kowe rabi karo wong liyo
nangis getih eluhku
remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku kudu kuat batinku
senajan nyikso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
Biyen tak tandur pari tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani blenjani janji suci
Netes eluh tangisku wong tresni wani kelangan
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso

Download Lagu Gratis NELLA KHARISMA - DI TINGGAL RABI di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu NELLA KHARISMA - DI TINGGAL RABI Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NELLA KHARISMA , Download Lagu DI TINGGAL RABI, Download Lagu DI TINGGAL RABI NELLA KHARISMA

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1