Download lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane Mp3

Nella Kharisma - Dalan Liyane

Listen: 7,864,723

Duration: 292

MP3 size: 4.56 MB

Lirik lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane

Sopo sing kuat nandang kahanan?
Sopo seng ora kroso kelangan?
Ditinggal pas sayang-sayange
Pas lagi jeru-jerune
Kowe milih dalan liyane
Sopo sing kuat ditinggal lungo?
Sopo sing atine ora loro?
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo dudu sinten-sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo dudu sinten-sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Dalan Liyane di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Dalan Liyane, Download Lagu Dalan Liyane Nella Kharisma

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download Lagu Terbaru