Download lagu Nella Kharisma – Bisane Mung Nyawang Mp3

Nella Kharisma – Bisane Mung Nyawang

Listen: 42,659,187

Duration: 341

MP3 size: 5.33 MB

Lirik lagu Nella Kharisma – Bisane Mung Nyawang

bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo

bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo
lilo isun lilo, lilo isun lilo

Download Lagu Gratis Nella Kharisma – Bisane Mung Nyawang di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Nella Kharisma – Bisane Mung Nyawang Mp3 - Lagu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1