Download lagu Nella Kharisma - Aku Tenang Mp3

Nella Kharisma - Aku Tenang

Listen: 8,463,791

Duration: 321

MP3 size: 5.02 MB

Lirik lagu Nella Kharisma - Aku Tenang

Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo ngimpi
Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki biso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matur suwun tresnomu mung kanggo aku
Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu nggawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi
Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matur suwun tresnomu mung kanggo aku
Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Aku Tenang di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Nella Kharisma - Aku Tenang Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Aku Tenang, Download Lagu Aku Tenang Nella Kharisma

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download Lagu Terbaru