Download lagu Lungamu Ninggal Kenangan - Happy Asmara Mp3

Lungamu Ninggal Kenangan - Happy Asmara

Listen: 30,833,045

Duration: 304

MP3 size: 4.75 MB

Lirik lagu Lungamu Ninggal Kenangan - Happy Asmara

Cubo tak kuat kuatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung dongakne
Mugo langgeng selawase

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medhotke tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff..
Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki
Wegah kelangan

Tak ikhlasne kowe ngilang
Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun

Download Lagu Gratis Lungamu Ninggal Kenangan - Happy Asmara di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Lungamu Ninggal Kenangan - Happy Asmara Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lungamu Ninggal Kenangan , Download Lagu Happy Asmara, Download Lagu Happy Asmara Lungamu Ninggal Kenangan

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1