Download lagu Kartonyono Medot Janji - Denny Caknan - Lirik Mp3

Kartonyono Medot Janji - Denny Caknan - Lirik

Listen: 214,879,501

Duration: 290

MP3 size: 4.53 MB

Lirik lagu Kartonyono Medot Janji - Denny Caknan - Lirik

Kok kebangeten men
Sambat blas ra ono perhatian
Jelas kubutuh atimu, kubutuh awakmu
Kok kebangeten men
Loro ati iki (yo)
Tak mbarno karo tak nggo latihan
Sok nek wis oleh gantimu, wis ra kajok aku
Mergo wis tau, wis tau jeru (sing penting wis tau)
Mbiyen aku jek betah (asek), suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah (yo-oh-oy)
Mbiyen wis tak wanti-wanti, ojo ngasi lali
Tapi kenyataannya pergi
Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu
Sak kabehane wis tak turuti
Tapi malah mblenjani (yo-yo-yo)
Budalo, malah tak duduhi dalane (yo-yo-yo)
Metu kono, belok kiri, lurus wae
Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah mbebani
Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wis tak wanti-wanti, ojo sampek lali (yo-oh-oy)
Tapi kenyataannya pergi (ho-ah-ho-eh)
Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu
Sak kabehane wis tak turuti
Tapi malah mblenjani
Budalo, malah tak duduhi dalane (yo-oh-oy)
Metu kono, belok kiri, lurus wae
Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah mbebani
Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wis tak wanti-wanti

Download Lagu Gratis Kartonyono Medot Janji - Denny Caknan - Lirik di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Kartonyono Medot Janji - Denny Caknan - Lirik Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Kartonyono Medot Janji , Download Lagu Denny Caknan - Lirik, Download Lagu Denny Caknan - Lirik Kartonyono Medot Janji

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1