Download lagu Juragan Empang - Mutia Ayu Mp3

Juragan Empang - Mutia Ayu

Listen: 14,631,481

Duration: 371

MP3 size: 5.8 MB

Lirik lagu Juragan Empang - Mutia Ayu

Urip sun lagi ketiban lintang
Gemerlap cahya sinare terang
Dasar nasib sun lagi kaberan
Di demeni ning juragan empang
Rasa seneng sun ora kejagan
Duwe demenan macem sampean
Uwonge boral bli perhitungan
Ngupai sewakan bandeng se empang
Duh kakang kula demen sampean
Demene kula sampe bleg-blegan
Yen ora teka sanja sedina
Kekatonen byaen kaya ning mata
Yen bener kakang arep temenan
Nglamar kula nggo pendamping sampean
Ngomongo karo mimi lan mama
Lamaran sampean pasti ditrima
Rasa seneng sun ora kejagan
Duwe demenan macem sampean
Uwonge boral bli perhitungan
Ngupai sewakan bandeng se empang
Duh kakang kula demen sampean
Demene kula sampe bleg-blegan
Yen ora teka sanja sedina
Kekatonen byaen kaya ning mata
Yen bener kakang arep temenan
Nglamar kula nggo pendamping sampean
Ngomongo karo mimi lan mama
Lamaran sampean pasti ditrima
Urip sun lagi ketiban lintang
Gemerlap cahya sinare terang
Dasar nasib sun lagi kaberan
Di demeni ning juragan empang
Rasa seneng sun ora kejagan
Duwe demenan macem sampean
Uwonge boral bli perhitungan
Ngupai sewakan bandeng se empang

Download Lagu Gratis Juragan Empang - Mutia Ayu di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Juragan Empang - Mutia Ayu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Juragan Empang , Download Lagu Mutia Ayu, Download Lagu Mutia Ayu Juragan Empang

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1