Download lagu Tatu - Happy Asmara Mp3

Tatu - Happy Asmara

Listen: 18,936,699

Duration: 330

MP3 size: 5.16 MB

Lirik lagu Tatu - Happy Asmara

Senajan kowe ngilang
Ra biso tak sawang
Nanging ning ati tansah kelingan
Manise janji-janjimu kui nglarani ati
Senajan aku loro
Ning seh kuat nyonggo
Tatu sing ono dodo
Perih rasane, yen eling kowe, angel tambane
Opo aku salah
Yen aku cerito opo anane
Wong sing ning sandingmu
Ben melu krungu piye tenane
Opo aku salah
Yen aku kondho opo anane
Ceritane tresno
Naliko mbiyen aku lan kowe
Senajan aku loro
Ning seh kuat nyonggo
Tatu sing ono dodo
Perih rasane, yen eling kowe, angel tambane
Opo aku salah
Yen aku cerito opo anane
Wong sing ning sandingmu
Ben melu krungu piye tenane
Opo aku salah
Yen aku kondho opo anane
Ceritane tresno
Naliko mbiyen aku lan kowe
Wong sing ning sandingmu
Ben melu krungu sing tak rasakne

Download Lagu Gratis Tatu - Happy Asmara di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Tatu - Happy Asmara Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Tatu , Download Lagu Happy Asmara, Download Lagu Happy Asmara Tatu

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download Lagu Terbaru