Download lagu Happy Asmara - Los Dol Mp3

Happy Asmara - Los Dol

Listen: 6,153,599

Duration: 287

MP3 size: 4.48 MB

Lirik lagu Happy Asmara - Los Dol

Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, mas, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu
Nanging kangen keringet bareng awakmu
Tak gawe los dol, blas, aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel disetel
Tutuk-tutukno chattingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo
Kok tutup-tutupi? Nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti
Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, mas, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu
Nanging kangen keringet bareng awakmu
Kok tutup-tutupi? Nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti
Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, mas, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu
Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, mas, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu
Nanging kangen keringet bareng awakmu
Nanging kangen keringet bareng awakmu

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Los Dol di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Happy Asmara - Los Dol Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara , Download Lagu Los Dol, Download Lagu Los Dol Happy Asmara

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1