Download lagu Aku tenang - Happy asmara Mp3

Aku tenang - Happy asmara

Listen: 26,754,321

Duration: 297

MP3 size: 4.64 MB

Lirik lagu Aku tenang - Happy asmara

Pengenku siji, nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi
Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matur suwun, tresnomu mung kanggo aku
Pengenku siji, nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi
Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matur suwun, tresnomu mung kanggo aku
Pengenku siji, nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
Pengenku siji, nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Download Lagu Gratis Aku tenang - Happy asmara di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Aku tenang - Happy asmara Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Aku tenang , Download Lagu Happy asmara, Download Lagu Happy asmara Aku tenang

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download Lagu Terbaru