Download lagu Los dol - Denny Caknan Mp3

Los dol - Denny Caknan

Duration: 326

MP3 size: 5.09 MB

Lirik:

Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane..
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol blas aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel disetel
Tutuk-tutukno chatingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo
Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

(Reff)
Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Download Lagu Gratis Los dol - Denny Caknan di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Los dol - Denny Caknan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Los dol , Download Lagu Denny Caknan, Download Lagu Denny Caknan Los dol

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download Lagu Terbaru