Download lagu Banyu Moto - Nella Kharisma ft. Dory Harsa Mp3

Banyu Moto - Nella Kharisma ft. Dory Harsa

Listen: 41,373,204

Duration: 329

MP3 size: 5.14 MB

Lirik lagu Banyu Moto - Nella Kharisma ft. Dory Harsa

"Mas, tungakne aku yo, mugo-mugo kabeh lancar"
"Sing semangat, jaga mood, berdo'a, Gusti berkahi"
'Cantik, ya? Oh, pinter ya?'
"Berdoa ya, dah"
Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki
Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati
Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku?
Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu
Tresnaku
Hoo-oo-oo
Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati
Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku?
Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku? (Ho-o)
Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
Cahyo lintang ing wengi gawe ayeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu
Tresnaku
'Sampean golek iki to?'
'Awakmu muleh kok ora ngabari aku?'
'Lah jarene aku tulang rusukmu'
'Sak ado-adoe aku, aku musti bali'
"Ndi gelangku?"
"Apa ijolke?"
"Di jolke opo?"
"Tak ijol iki"
Sampai kapan kau buktikan
Tresno tulus yo kanggo awakku?
Sampai mati kan kupastikan

Download Lagu Gratis Banyu Moto - Nella Kharisma ft. Dory Harsa di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu Banyu Moto - Nella Kharisma ft. Dory Harsa Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Banyu Moto , Download Lagu Nella Kharisma ft. Dory Harsa, Download Lagu Nella Kharisma ft. Dory Harsa Banyu Moto

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguF1