Download lagu BANYU LANGGIT - NELLA KHARISMA Mp3

BANYU LANGGIT - NELLA KHARISMA

Listen: 88,239,646

Duration: 345

MP3 size: 5.39 MB

Lirik lagu BANYU LANGGIT - NELLA KHARISMA

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Download Lagu Gratis BANYU LANGGIT - NELLA KHARISMA di Gudang Lagu - LaguF1.Mobi, Download Lagu BANYU LANGGIT - NELLA KHARISMA Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu BANYU LANGGIT , Download Lagu NELLA KHARISMA, Download Lagu NELLA KHARISMA BANYU LANGGIT

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Download Lagu Terbaru